Stravovanie

Aktuálny nápojový a jedálny lístok nájdete dolu pod textom.Varíme aj denné menu.
Reštaurácia je momentálne otvorená od 16,00-23,00.Prijímame aj objednávky na firemné obedy,slávnostné stretnutia,krstiny,kary,promócie,svadobné posedenia.


Zaujímavý priestor 

Reštaurácia Hotela Viktor je zariadená v modernom a čistom štýle. Prevládajú tu príjemné hrejivé farby, ktoré sú po zotmení oživené farbu meniacimi stĺpmi v barovej časti. Samotný bar je riešený veľmi priestranne a veľkoryso ponúka miesto až siedmym hosťom, ktorí majú možnosť sledovať prácu šikovného barmana.

Za povšimnutie stojí nezvyčajne riešený "salónik", ktorý je síce zvukovo oddelený od hlavnej reštauračnej časti, no zároveň ste prostredníctvom presklenenej steny stále vo vizuálnom spojení. Táto časť je zároveň postavená o niečo vyššie nad podlahou reštaurácie, čím zvýrazňuje svoj separátny charakter.

Reštaurácia vhodná na akcie 

S celkovou kapacitou 70 miest a tvarovateľným priestorom vieme obslúžiť rôzne typy akcií. Radi sa staneme miestom pre vašu firemnú akciu, večierok, párty, svadbu alebo narodeninovú oslavu.
Priestory sú ozvučené a pokryté tromi LCD obrazovkami. K dispozícii je aj bezplatné wi-fi pripojenie na internet.

Príklad sviatočného  menu A
Prípitok:
Cinzano biele s citrónom
Predjedlo:
Trhaný šalátik s proscutom a sušenou paradajkou ,capari a hoblinami parmezánu
Polievka:
Tekvicová s restovanými jadierkami
Hlavné jedlo:
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou a domácou karlovarskou knedlou
Dezert:
Cheesecake s lesným ovocím a šľahačkou


Príklad  sviatočného menu B
Prípitok
Vermut s citrónom
Predjedlo
Syrová roláda s hroznom,pečivo
Polievka
Kurací vývar
Hlavné jedlo
Bravčová panenka,ryža,opekané zemiaky
2.večera
Studený bufet
Syrové variácie
Výber údenín
Kuracia roláda
Teplý bufet
Kuracie a bravčové minirezníky
Pečené prasiatko
Grilovaný losos
Prílohy
Majonézový šalát,opekané zemiaky,pečivo,chlieb
Šalát
Miešaný šalát zaleninový,miešaný šalát ovocný
3.večera
Kapustnica
Dezerty:
Rôzne druhy dezertov na bufetovom stole



Sviatočné menu Vám pripravíme na mieru podľa Vašich prestáv a podľa Vašich finančných možností.


Rezervácie a informácie vám radi poskytneme na telefónnych číslach
+421 911 660 599 p.Podstavková Nicolle
+421 949 687 554 p.Podstavek Sylvester

 

Na stiahnutie:
Jeda_lny li_stok.docx  [56.5 kB] application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessing
Napojovy_ listok.docx  [68 kB] application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessing